sábado, 4 de febrero de 2012

Quin cotxet triar


Triar un cotxet de bebé és tota una experiència ... n'hi de molts colors, estils i preus. Per internet circula moltíssima informació, però la veritat és que un cop ja ha nascut el bebé i portes un temps amb el cotxet amunt i avall és quan entens tot el que et deian.
En el meu cas (tot i que vaig llegir bastants posts sobre cotxets) ho vaig tenir super fàcil perquè ens ho van deixar i clar davant la possibilitat d'estaviar-te tants calerons ni t'ho penses. Ens van deixar un Playxtrem, un bon cotxet, una mica gran (vigileu si teniu un maleter petit), molt segur i bastant lleuger.
Però si ara m'hagués de comprar un sense pensar-ho em compraria el Bugaboo i ho faria bàsicament per dos motius (apart de que és que és molt segur, com ho són molts d'altres cotxets), primer perquè és dels més lleugers que he probat (quan és super bebé ni t'adones però a la que va agafant pes i si veus en un barri ple de pujades com jo ...) i segon perquè quan el bebé ja passa a la cadira el pots posar que o bé el miri a tu o cap endavant (a mi em va fer molta pena deixar de veure'l quan passejaven ... ). El preu pica una mica però en la botiga de segona mà Marmota Baby a Barcelona l'he vist per 450€ i està en perfecte estat.
En el cas de la cadireta ens hem comprat la Maclaren Quest. Després de mirar varies va ser de les més lleugeres que vam probar i alhora de les que es veiem amb més estabilitat (n'hi havia d'altres amb menys pes però també més inestables o a la inversa). De moment estem encantats!!

Nota: Després d'uns mesos ja podem dir que no cal comprar un Maclaren, al mercat n'hi ha altres cotxets tipus Kolstra o Cybex que són igual de lleugers i segurs. A nosaltres el fre per exemple del Maclaren no ens va molt fi i això que l'hem cuidat molt, resumint que si ara m'hagués de comprar un cotxet agafaria un de més econòmic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario