domingo, 6 de noviembre de 2011

Tintín i Hergé

Avui hem anat a una exposició sobre Tintín i Hergé feta a Sabadell. Està organitzada per un grup d'amants del Tintín i el patrocini de l’Obra Cultural d’Unnim. L’exposició recull únicament material de col·leccions particulars i està estructurada en diversos àmbits, entre ells: fonts d’inspiració que va utilitzar Hergé, publicacions sobre Hergé, Tintín i el cinema, col.lecionisme, etc. L’exposició, estarà ubicada a l’espai cultura d’Unnim (C/d’en Font, nº 25 de Sabadell –al costat del Mercat Central).
A qui el Tintín li cridi una mica l'atenció li recomanem apropar-se perquè és molt interessant. A mi m'ha cridat molt l'atenció com s'inspirava Hergé per fer els comics i m'ha encantat un documental que pots veure que explica la vida d'Hergé i la relació amb els comics (pensem buscar-lo a internet i tornar-lo a veure perquè era realment interessant).
Comentar també que l'espai estava super preparat, tenen un espai destinat com a cafeteria que ens ha ant molt bé per donar-li el berenar a l'Arnau.
Finalment dir-vos que no us perdeu aquesta exposició que dura fins el 20 de febrer, obrem fins i tot els diumenges i és gratuïta, no teniu excusa!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario