domingo, 30 de octubre de 2011

Productes ecològics

Amb el naixement d'Arnau ens estem plantejant moltes coses , una és el menjar ... Hi ha una frase que diu "Som el que mengem" i per això de menjar volem donar-li el millor i en aquest cas són els productes ecològics. Tots sabem que tots aquests productes són molt més cars, però com em va dir un bon amic només es tracta de fer un nou plantejament i revisar la manera que tenim de comprar o el que seria el mateix de consumir. Per aquest motiu ens hem decidir apuntar-nos al carro dels productes ecològics i ara haurem de canviar molts dels nostres hàbits.
D'entrada buscàvem apuntar-nos a una cooperativa de consum. Aquestes cooperatives són un grup de persones que compra directament els productes (sense passar per intermidiaris) i així també garanteixen un preu just al productor. A més a més acostumen en participar en projectes socials. Normalment es reuneixen un cop a la setmana per recollir la cistella de la compra (hi ha llocs que ofereixen una cistella de la compra tancada i altres oberta on tu pots triar el que necesites) i un cop al mes per fer una assamblea. A Barcelona n'hi ha moltes, en aquesta pàgina en teniu una relació.
Problema, la que ens queda més a prop està amb llista d'espera (i hem de dir que com cada x temps hi ha juntes o un cop al mes has de quedar-te i fer tu la cistella i amb l'Arnau anem de cul ens feia pal ...) així que ens hem decidit per comprar fruïta i verdura a través La Nansa, la porta l'amiga d'una amiga. Com aquest lloc en teniu la cistella de la web Como la vida misma o la de Cal Rosset.
Apart tot el que són llegums ho demanem amb el pa a la web "Panadería Rincón del Segura" així que d'entrada ja és un bon começament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario