lunes, 7 de febrero de 2011

Roba de bebe i complements econòmics


L'altre dia passejant per Barcelona vam trobar una botiga molt interessant: Marmota Baby. Es tracta d'una botiga de roba i complements de bebe de segona mà. Hi ha moltes coses de bebes que en mesos es queden petites i estan com a noves, doncs és una molt solució sobretot per aquesta època de crisis que ens ha tocat viure. Nosaltres per exemple buscavem una cadira de cotxe grup 0, i allà hi havia una, pràcticament nova i tota neta (ells també s'encarreguen de netejar el material) i a meitat de preu!!!

També és una opció molt bona per pares que tenen roba i/o complements de nens que ja no fan servir, doncs ho porten allà, ho deixen en stock (així no els hi fa nossa a casa) i quan el venen se'n porten uns calerons.

No sé, jo al veure-ho em vaig quedar al·lucinada de la bona idea!!! Tant que després vaig indagar al arribar a casa i he vist que n'hi ha d'altres: Xics i altres a Mataró o Lolipop (Tel 91 5714810 ) o Segunda manita (Tel 91 5760722 ) a Madrid. Bé també hi ha l'opció de comprar a través E-bay o anuncis de particulars a Internet, però en aquestes botigues un pot mirar directament com està el material.

Així que espero que us hagi agradat aquesta nova entrada que intenta ser una ajuda més a la economia familiar i perquè no, al món del reciclatge!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario