sábado, 19 de enero de 2013

Sobre obsessions ...

A més dels meus fills que m'ocupen moltes hores últimament estic "obsesionada" amb la costura (vegeu el meu blog de costura com està d'actiu) i l'anglès .. 
Estic tan obsesionada que apart d'anar a l'Escola Oficial (gràcies a que la meva mare es queda aquelles hores amb l'Arlet) m'he apuntat a classes de conversa a la Casa Sagnier. I ara pensareu ... i què té d'interessant això? doncs que a les classes de conversa faig amb l'Arlet ... Jo no sé si jo aprendré molt perquè la veritat es que estic massa pendent de que no plori i de molestar massa a la resta de la gent, però esperem que l'Arlet sí agafi unes quantes nocions ... no diuen que de bebé és quan millor s'aprén un idioma???
Bromes apart la veritat és que fer coses amb nens és bastant difícil ... la gent et mira com si estiguessin lela i clar jo no volia renunciar a estar amb ella fent una de les coses que últimament més m'agraden ... L'ideal hagués estar trobar una altra mare per fer conversa prenent un café i si el nen plora no passa res, se'l calma i es continua més tard amb la classe, però no ha estat possible... I jo em pregunto ... per què no hi ha un lloc on les mares poguin fer classes d'anglès amb els seus fills?? segur que no sóc la única dona que vol aprendre aquest idioma!!!
Com a foto del post he volgut posar a la meva nineta per acompanyar a la seva mare en aquesta aventura!! quina paciència la pobre (i és un solete perquè es va portar genial) ... 
Ah!! i agraïr a la direcció de la Casa Sagnier que em deixin anar ja que sincerament no m'esperava que em diguessin que si.

No hay comentarios:

Publicar un comentario