sábado, 3 de diciembre de 2011

La Ludoteka de les Plaça de les dones


L'altre dia vaig descobrir un espai molt especial a Gràcia, la Ludoteka. És cert que alguna vegada que havia estat amb l'Arnau a la plaça de les dones m'havia fixat però mai massa detalladament.
La ludoteka és un espai amb una botiga amb roba de segona mà i complements per a nens i nenes de 0-5 anys, una ludoteca amb una zona per bebés (això m'ha encantat!!) i una cafeteria amb productes bio.
Sincerament ara que ve l'hivern i no s'està molt a gust al carrer trobo que és un espai ideal per estar amb els teus fills. Fins i tot he llegit que es fan tallers.
La filosofia d'aquest lloc és molt especial, ja que és un lloc 100% sostenible, tot es recicla però a més és una manera de començar a introduïr a Catalunya l'ús de la roba de segona mà i espais on disfrutar del joc amb el teu fill (com es fa a molts països europeus, especialment els nòrdics).
Per cert, per estar amb els nens cal que els nens tinguin un carnet (24€ el trimestre) i consumir; o també podeu pagar una entrada (el preu no arriba als 2€) i també llavors haureu de consumir. He de dir però que pels socis les consumicions són més econòmiques.

Adreça: Plaça de les dones, 36, local 7. Telèfon 664263838
Horari: Dilluns a dissabte de 10-13,30 i de 16,30-20,00 h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario