domingo, 15 de mayo de 2011

Sol·licitar ajuda Generalitat per fills a càrrec

Tot just acabo de ser mare (és el millor que m'ha passat) i la Generalitat dóna una ajuda per naixement de fill (que com és temps de crisis no sé si cobrarem), exactament és la "Prestació universal per infants a càrrec".
El tràmit per sol·licitar-la és presentar a una oficina de Benestar Social (jo vaig anar a la del carrer Providècia 42) el llibre de família (+ fotocòpia de tots els fulls escrits), DNI dels dos pares (original i fotocòpies) i un imprés que ha de tenir el segell del banc conforme el compte corrent que faciliteu per l'ingrès és el vostre).
Aquest imprès el podeu descarregar anant a la web de la Generaltat, a l'esquerra dins "Serveis" trobareu l'opció "Ajuts a les Famílies amb infants", i a la dreta dins "Formularis" us podreu descarregar el document "Sol·licitud de la prestació econòmica de caràcter universal".

Actualització 11.08.2011. Ajuda cancel·lada, bé has de complir una sèrie de condicions perquè te la donin ... jo quina mala sort, amb això de la crisis no hem cobrat res ... ni els 2500€, ni aquesta ajuda ... bueno almenys tenim el millor del món: el nostre nen!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario