sábado, 25 de abril de 2009

El meu vestit de núvia








Després d'unes setmanes mirant diferents botigues, aquesta tarda ja he encarregat el meu vestit. Vaig anar a la botiga d'alta costura i em vaig probar un vestit preciós (2600 €), també vaig anar a la de Eraseunavez i també em vaig anar per un model bastant elevat ... Ja comencava a estar una mica desanimada perquè la nostra boda l'hem pensada com una festa (un regal) cap als nostres familiars més directes i la idea pensava se'ns estava escapant de les mans, no sé si m'enteneu jo volia una cosa senzilla ...

Però, l'altre dia anava cap a la feina i baixant Gràcia caminant vaig passar per una botiga que tenien vestits de núvia i de cerimònia. És una botiga ideal tan si voleu un vestit de núvia com si sou acompanyants. En el meu cas m'he agafat un vestit d'acompanyant però en color blanc trencat i com és novembre (espero que això no ho llegeixi Guillem) una xaqueteta ... tot 440 €. És el mateix estil de la botiga d'alta costura (en serio que són clavats) però amb la diferència de que m'estalvia uns 2000 €!!! i allà també després d'una parell de cites te'l fan a la teva mida!! És una botiga que fins us recomano visitar perquè igual la núvia no compra el vestit però sí la germana o la mare, perquè en serio que tenen coses monísimes!!
La adreça és: Mireia, C/Travessera de Gràcia, 118, telf. 932173880. Una cosa, unes botigues més endavant tenen també l'outlet de la botiga (ara ho afegeixo al blog de l'altre dia), l'altre dia vaig veure uns vestits de núvia núvia preciosos per 190 €, feu una ullada no us arrepentireu!!! La noia que us atendrà és encantadora també (ostres embla que tingui comissió, però no!!!! és que estic emocionadísima!!!)

3 comentarios:

  1. Conec la botiga, de fet també vaig mirar allà, al final vaig tenir la sort que la tieta del meu company (modista) es va oferir a fer-me'l i com tampoc volia anar de super princess, he triat un model molt sencillet que ella em farà al meu estil!!

    ResponderEliminar
  2. l'altre dia una noia em va comentar d'una amiga que se l'havia fet allà i va quedar molt contenta ... jo ja us contaré!! Molta sort Erika amb el teu vestit!! (bueno i en el casament encara més!!!! petons!!)

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies pels consells de l'entrada anterior. Em van ser molt útils a l'hora de buscar AHIR el meu vestit de núvia. Entenc perfectament la teva sensació de desànim pel que fa a preus. A mi també em va passar el mateix a "Érase una vez" (el vestit de ballarina que tenen a l'aparador amb llaç vermell costa 1600€).
    Per cert, van tancar l'outlet de Mireia fa dos anys (t'escric a juny de 2013) però estava disposada a veure els models que tenien encara que no fossin d'outlet. Em van donar una mica "llargues" i en comptes d'atendre'm em van concertar cita per un altre dia (ja que estava allà què els hi costava ensenyar-me el catàleg o entrar a la sala per veure'ls?). Segons la política de la persona que em va atendre, NO em podia ensenyar els vestits SENSE cita. ¿?
    Ho vaig trobar una mica absurd, però en fi... ella s'ho ha perdut perquè inmediatament després vaig anar a "El tocador de la novia" de Jordi Anguera (C/ Muntaner) i allà vaig trobar el que buscava: un vestit a mida basat en el disseny que portava, un short wedding dress VINTAGE (anys 50), en temps rècord i pressupost inmillorable. Encara no me'n sé avenir!
    He estat buscant en aquest blog una foto del teu vestit i no l'he trobat. M'hagués agradat veure'l! Jo prometo penjar el meu quan em casi, el proper 28 de juny. Un altre cop més, gràcies per compartir les teves troballes amb nosaltres. Estaré a l'aguait amb el tema de les sabates (seran vermelles, decidit!).
    Et segueixo a partir d'ara ;-)

    ResponderEliminar